Karnevalska regata – charter ponuda

Karnevalska regata – charter ponuda

Najmasovnija maškarana regata na Mediteranu, Karnevalska regata u organizaciji Yacht Cluba Biograd ove godine je u terminu od 01-03/03 – prvi vikend u ožujku. Regata je međunarodnog karaktera jer redovito uz domaće posade dolaze i posade iz Slovenije, Poljske, Austrije, Češke, Slovačke, Italije, Švicarske, Njemačke, Mađarske.
Regata se odvija u akvatoriju Biograda – centra nautičkog turizma na Jadranu. Jedri se oko dobro znanih nautičkih točaka u Pašmanskom kanalu: Tkon, uvala Zaklopica na Pašmanu, Biograd, svjetionik Koćerka, otočići Oštarije kod Crvene luke, Planac i Sv. Katarina, Komornik, Babac, Muntan, Čavatul…
Pobjednik Karnevalske regate dobiva betonsku skulpturu, 34 kilograma teškog tovara-magarca. Regatu karakterizira dobra organizacija s humanitarnom notom, autentične nagrade, maštovite maske, tradicionalno veliki odaziv jedriličara i uobičajeno gostoljubivi domaćini.

Dragi naši ljubitelji jedrenja, vrijeme je maškara, a s njim najveća i najzabavnija maškarana regata na Jadranu, a i šire!

Charter ponuda za Karnevalsku regatu

Aktualno

Vidi sve >