Jedriličarska ruta Lisabon Portugal

Sailing Route Lisbon

Jedriličarska ruta Lisabon Portugal

Smješten na ušću rijeke Tagus gdje se susreće s oceanom, Lisabon je grad s jakom vezom s morem, a jedini je europski glavni grad s atlantskim plažama. Stoga je neophodno šetati uz obalu ili provesti nekoliko dana na plaži.
Prošetajte Pombaline u okrugu Baixa koja se otvara prema Tagusu u Praça do Comércio, potom slijedite rijeku i otkrijte neke od najljepših dijelova grada: monumentalno područje Belem sa spomenicima svjetske baštine, srednjovjekovnim četvrtima i najnovije suvremene zabavne prostore, kao što je Parque das Nações.

Ako nastavite do ušća rijeke, shvatit ćete zašto kažemo da je Lisabon središte golemog turističke destinacije. Uz obalnu cestu pronaći ćete plaže, odmarališta, vile i hotele s početka 20. stoljeća s marinama, terasama i odličnim golf igralištima. Dalje uz obalu ćete naići na svjetski poznate plaže za surfing, ali i palače razasute po kulturnom krajoliku Sintre, svjetske kulturne baštine.

Uz više od dvadesetak plaža s Plavom zastavom, obala ima izvrsne uvjete za sportove na vodi i privlači surfere i bodyboardere iz cijelog svijeta, sa svim razinama iskustva. Stručnjaci kažu da su ovdje najbolji valovi u Europi, s velikom raznovrsnošću valova i plaža ili kamenih pauze.

Jedriličarska ruta Lisabon 

Sailing Route Lisbon

Sailing Route Lisbon

 

Marine na ruti
Doca de Alcântara, Doca de Santo Amaro, Doca do Bom Sucesso
OEIRAS MARINA, CASCAIS MARINA, SESIMBRA MARINA, TRÓIA MARINA, SINES MARINA

Sailing Route Lisbon_Cascais Marina

Sailing Route Lisbon_Cascais Marina

Sailing Route Lisbon-Sines

Sailing Route Lisbon-Sines

Sailing Route Lisbon-Sesimbra

Sailing Route Lisbon-Sesimbra

 

Charter ponuda iz Lisabona

Model Godište Kabine Baza
Sun Odyssey 36i – 2 cab. 2010 2 Lisbon
Bavaria Cruiser 36  2013 3 Lisbon
Oceanis 43 2010 4 Lisbon
Lagoon 421 – 4 + 1 cab. 2008 3 Lisbon

Aktualno

Vidi sve >