MC Flotilla

MC Flotilla odmor

Zamislite krstarenje – jedrenje, kupanje u čistom, prozirnom moru, mirne uvale, životopisne otoke, povijesne gradiće, vegetarijanske specijalitete, nova poznanstva. To je Macrocruise Flotilla.
Macrocruise Flotilla je jedan od načina provođenja odmora družeći se s ljudima istog svjetonazora, dijeleći uzbuđenje u otkrivanju novih destinacija i doživljaja.

Što je zapravo Macrocruise Flotilla
To je organizirano skupno jedrenje u kojem mogu sudjelovati obitelji, parovi, prijatelji, samci, ukratko svi koji su željni mora, pustolovine, odmora, vegetarijanskih specijaliteta. Macrocruise Flotilla Vam omogućuje organski i vegetarijanski all inclusive odmor na jedrilicama.
Ovisno o vremenskim prilikama, naše 2 rute Vam omogućuju kompoziciju svih elemenata koji predstavljaju odmor. Brod, more, kupanje, organske namirnice, vegetarijanski specijaliteti, avantura, kretanje s vjetrom, mirne uvale i gradići, otoci, putovanje, novi prijatelji…

Tko može sudjelovati?
Macrocruise Flotilla je zanimljiva za sve ljude koji žele provesti svoj odmor jedreći. Macrocruise Flotilla predstavlja slobodu, pustolovinu, zabavu u vodi ili na brodu.
Samci – krenite na jedrenje i vratite se s novim prijateljima. Uživajte s ljudima koji vole jedrenje, organsku hranu i vegetarijanske specijalitete. To je siguran put do novih poznanstava.
Parovi – ukoliko tražite privatnost a ujedno želite uživati u upoznavanju novih prijatelja, unajmite svoj brod. Osjećat ćete se sigurno, a imat ćete privatnost na svojem brodu. Ništa nije romantično kao večera udvoje na palubi broda u tihoj uvali i noćno kupanje.
Ukoliko želite uštedjeti podijelite brod s drugim gostima flotile.
Grupe – zašto ne biste jedrili s prijateljima? Rezervirajte svoj brod s prijateljima u Macrocruise Flotilli.
Obitelji – zajednički odmor na brodu djeci i roditeljima daje nova iskustva. Djeca se upoznaju s drugom djecom u flotili i ostvaruju nova poznanstva. Također naš tim vodi brigu o najmlađim gostima u organizaciji ruta, prilagođavajući ih destinacijama zanimljivim djeci. Također se mogu organizirati grupne igre u kojima mogu sudjelovati Vaša djeca. Prije rezervacije možete provjeriti koliko djece ima u Vašoj flotili koja bi se mogla družiti s Vašom djecom.
Kakvo je Vaše iskustvo u jedrenju?
Nikakvo – nema problema, u cijenu je uključen i profesionalni skiper za Vas. Uživat ćete dijeleći svoja prva iskustva s ljudima koji vole jedrenje, avanturu i upoznavanje novih prijatelja.
Imam dozvolu bez iskustva – Vaše iskustvo možete započeti unutar Macrocruise Flotille. Uz stručno vođenje našeg tima steći ćete prva znanja koja ćete moći nadograđivati i na kraju se sami upustiti u plovidbu.
Imam dozvolu s malo iskustva – upravljajte brodom unutar Macrocruise Flottile, smanjite troškove putovanja i nakon tog iskustva sami se upustite u jedrenje.
Imam dozvolu i iskustvo – nadopunite znanje, smanjite troškove, povedite prijatelje i uživajte u sigurno vođenom jedrenju.

Tko se brine za Vas
Za Vas se brinu voditelj flotile, Vaš skiper (ukoliko ga trebate) i kulinarski tim.
Tim Macrocruise Flottille Vam je na raspolaganju 24 sata na dan.
Voditelj flotile je vođa puta. Ukoliko imate dozvolu za voditelja brodice i ukoliko ste odabrali opciju da Vi upravljate brodom, voditelj flotile je Vaš vođa puta. On će Vas na sastancima izvještavati o rutama, vremenskim prilikama, manevrima pri sidrenju, tehnikama pri jedrenju, pristajanju, isplovljavanju. Voditelj je Vaš instruktor jedrenja koji Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno putem mobitela ili putem VHF-a.
Vaš skiper, ukoliko ste odabrali opciju aranžmana sa skiperom, je s Vama na brodu 24 sata dnevno. On Vas može podučavati vještinama u jedrenju i pomoći u svakodnevnim aktivnostima na brodu.
Naš kulinarski tim će Vas svakodnevno putem hrane puniti energijom. Kulinarski tim je sastavljen od vrhunskih i provjerenih profesionalaca u pripremanju vegetarijanskih i/ili makrobiotičkih specijaliteta.
Macrocruise Flotilla će Vam omogućiti bezbrižan užitak jedrenja.

Organske namirnice i obroci
Cjeloviti vegetarijanski i makrobiotički obroci spremljeni s ljubavlju i vještim kulinarskim umijećem naše kuharice ili kuhara svakodnevno će Vas ispunjavati pozitivnom energijom. Osim osiguranih cjelodnevnih obroka dobit ćete i pokoji savjet koji će Vam pomoći u Vašoj kuhinji.
Gotovo sve namirnice koje nabavljamo za Vas su organske.
Na upit ćemo Vam rado dostaviti prijedlog tjednog menija.
Cijene i termini
Cijene se baziraju na smještaju jedne osobe na jednom ležaju u dvokrevetnoj kabini, u trajanju od 7 ili 14 dana. Cijene se dogovaraju ovisno o veličini grupe, terminu i tipu plovila.
Cijena uključuje:

  • najam plovila
  • skiper
  • pristojbe za marine, sidrišta
  • osiguranje putnika
  • gorivo, voda, plin
  • ručnici, posteljina, suđe
  • pomoćni čamac s motorom
  • završno čišćenje
  • PDV

Pitajte za mogućnost organizacije flotille.

Info i rezervacije
tel/faks ++ 385 1 3366 417
e-mail: info@macrocruise.com

Aktualno

Vidi sve >